Școala de limbi străine Toyo

Toyo Language School (TLS) este o școală de limbi străine situată în cartierul Nishi Kasai, o zonă care se afla pe lista de preferință a cetățenilor.
O școală unde prin sprijinul acordat fiecărui elev, cursanții capătă o viziune clară despre viitor. O astfel de școală este TLS.


Cinci feluri de cursuri pot fi alese după preferințele candidaților

Cariera viitoare aleasă de cursanți poate fi diferită: școală profesională, universitate, studii postuniversitare, universități de artă, muncă în Japonia sau în alte țări, etc. În Școala de limbi străine Toyo ne străduim de a satisface pretențiile fiecărui cursant. În funcție de viitoarele planuri, cursanții pot alege dintre cinci cursuri.

●Continuarea studiilor la nivel postuniversitar

大学院Sistemul postuniversitar din Japonia diferă în mai multe privințe vizavi de alte țări. După ce cursanții au făcut cunoștință cu sistemul japonez, încep pregătirile prin două cursuri pe săptămână și prin pregătiri individuale conduse de instructori. Cursurile pregătitoare se focusează pe dezvoltarea abilităților academice necesare în toate domeniile de cercetare. La pregătirile individuale predau profesori care posedă cel puțin diplomă de master în domeniul științelor reale, umane sau în economie.


●Continuare studiilor la nivel universitar

大学La TLS organizăm cursuri speciale care se focusează pe continuarea studiilor la nivel universitar. Profesorii care predau la aceste cursuri sunt la curent cu cele mai noi tendințe privind admiterea la facultăți. Cursul pregătitor în TLS este un curs care se focusează nu numai pe intrarea cu succes la universități, ci în același timp dezvoltă și gândirea logică a cursanților, ca după intrarea lor la universități să nu mai aibă probleme în ceea ce privește limba japoneză. Prin urma consultațiilor cu profesorul, cursanții își aleg școala unde vor să-și continue studiile. Pentru a obține rezultate cât mai bune la examenul EJU (Examinations for Japanese University Admission for International Students), oferim ore de limbă japoneză, obiecte generale, matematică.


●Continuare studiilor la școli profesionale

În Japonia sunt aproximativ 3000 de școli profesionale. În aceste școli cursanții pot să însușească lucruri practice legate de muncă. Se poate studia în diferite domenii, ca animație, gastronomie, modă, ghid de turism, etc. În TLS acordăm sprijin cursanților pe tot parcursul cursului. Le dăm explicații privind sistemul școlilor profesionale, îi ajutăm să-și găseească domeniul care îi interesează cel mai mult și îi ajutăm cu pregătirile pentru examen. TLS fiind membru al grupului Jikei, rețeaua cea mai mare a școlilor profesionale, poate oferi studenților diferite programe legate de continuarea studiilor (de ex. vizită la școli, etc.)


●Continuarea studiilor la universități de artă

美術大学Pentru a continua studiile la una dintre universitățile de artă din Japonia (Tama Art University, Musashino Art University), în afară de limba japoneză, candidații trebuie să insușească cum se face o schița sau un plan. Universitățile de artă din Japonia caută talente care sunt capabili să comunice cu oamenii prin activitatea creativă. La TLS am instalat săli de artă, unde cursanții sunt instruiți eficient cu înalte abilități de comunicare. Cursurile fiind ținute la noi la școală, cursanții nu pierd timpul cu naveta la alte școli. La cursuri sunt invitați profesori cu vastă experiență.


●Angajare în Japonia

jobEste un curs special destinat cursanților care după absolvirea cursurilor doresc să se angajeze în Japonia. Cei care vor să se înscrie la acest curs, trebuie să posede un certificat privind examenul JLPT nivel 2 (JLPT, level 2), sau competență echivalentă cu acesta. Scopul acestui curs este, ca după un an de studii cursanții să ia cu succes examenul de limba japoneză JLPT nivel 1, examenul de recrutment sau examenul pentu muncă administrativă. Oferind cursanților stagii de practică, le dăm ajutor permanent în perioada cursului. Scopul nostru este ca fiecare cursant să se poate angajeze cu succes.

Cursuri introductive pentru instructori de limbă japoneză

Folosiți acasă experiența căpătată la TLS!
In multe țări cetățenii țării respective înșiși devin profesori de limba japoneză și astfel multe instituții unde se predă limba japoneză, caută instructori de limba nativă. Însă cu angajarea lor cresc și cheltuielile, astfel în cele mai multe cazuri instructorii nativi sunt angajați în număr mic și predau împreună cu profesorii locali.
În astfel de cazuri este nevoie de studenți care și-au făcut studiile în Japonia. Elevii noștri învățând limba japoneză la TLS, obțin informații despre japonezii și despre societatea japoneză, astfel în viitor pot lucra ca instructori de limbă japoneză. TLS ajută cursanții în procesul de plănuire al carierei lor.

Activități

La TLS organizăm diferite activități pe tot parcursul anului. Pe lânga activitățile sezonale, ca festivalurile de vară, excursii de absolvire, etc., TLS profitând de situația sa avantajoasă ca membru al grupului Jikei, organizează programe împreaună cu alte școli profesionale. Aceste evenimente oferă oportunități cursanților pentru practicarea limbii japoneze. Scopul acestor evenimente este de a ajuta cursanții în dezvoltarea competențelor de comunicare.


●Zi de sport

Ziua de sport desfășurată în perioada Săptămânii de Aur (sfârșitul lunii aprilie-începutul lunii mai) are scopul de a dezvolta teamwork-ul în clase. Dorim ca prin această activitate cursanții să socializeze și să lege prietenii noi.
●Orientare privind continuarea studiilor

În TLS ținem cursuri de orientare privind continuarea studiilor trei ori pe an. Invităm profesori și studenți din universități renumite din Tokyo sau din școli profesionale. Este o buna ocazie de a obține informații despre admiterea in diferite instutuții sau despre perspectivele posibile după admitere.
●Practică în Tokyo Disney Resort (TDR)

TDR se află în apropierea TLS, astfel acest program este de sine înțeles. La TDR învățăm ce înseamnă serviabilitatea maximă și rezolvăm probleme de diferite nivel. De Crăciun ne distrăm și în același timp învățăm la TDR.
●Program cu studenți japonezi

Profitând de situația că suntem membrii ai grupului Jikei, la fiecare trei luni organizăm programe cu studenți japonezi, acordând astfel elevilor o ocazie excepțională pentru practicarea limbii japoneze sau pentru a învăța studenților japonezi câte ceva pe limba lor maternă, sau pur și simplu să afle informații despre modul lor de viață.


●Raport privind rezultatele

Nivelul atins de cursanți după un an de studiu este diferit. La sfârșitul lunii martie cu prilejul acestui raport cursanții au ocazia să-și prezinte abilitățile. La prezentări contează nu numai competența de limbă japoneză, ci și conținutul și modul de exprimare cu care cursanții prezintă un spectacol, discurs sau o piesă de teatru.

Cazare

●Cămin

Dezvoltarea competenței de limba este ajutat de un mediu plăcut. TLS asigură cazare la cămine cu 150 de camere la o distanță de 15 min. pe bicicletă. Cursanții pot alege dintre mai multe opțiuni: cămin comun cu camere individuale, apartamente, etc. Ducând un mod de viață liniștită și trăind în siguranță, fiecare îsi poate realiza visele.

●Program home-stay

Aș dori mai multe ocazii de a practica limba japoneză!
Aș dori să învăț în mediu autentic!
Aș dori să fac cunoștință cu japonezi!
Aș vrea să învăț despre cultura și tradițiile japoneze in mediu autentic!
Auzim des astfel de opinii de la studenții străini care învață în Japonia. Programul home-stay satisface pretențiile acestor cursanți. Sunt mulți care nu au informații despre acest program, deși numărul familiilor gazdă crește de la an la an, astfel tot mai mulți elevi pot perfecționa competența de limbă japoneză.
TLS oferă cursanților informații despre programul home-stay cu scopul ca cursanții să poate studia intr-un mediu cât mai plăcut satisfăcund astfel pretențiile elevilor.
TLS are legături cu network-ul Homestay in JAPAN!, unde sunt registrați aproximativ 1500 de familii din toată țara, oferind cursanţilor servicii personalizate.
Participă și tu la programul home-stay și perfecționează-ți competența de limbă japoneză!※ La întrebările legate de studii în Japonia răspundem în engleză sau în japoneză.


  • Contact
  • Inquiry Form
  • Domitories
  • TLS PHOTO
  • TLS BLOG
  • TLS MOVIE
  • 卒業生の活躍
search
Facebook weibo cafe.naver youtube flickr